top of page

reklaamipärlid

Nagu teada, arvatakse mind unis suhtekorraldajate hingekirja, kuid mõnikord puutume kokku ka reklaamimaailmaga. Tegelt on see vahva, sest saab loovalt ajupoolkeralt jälle tolmukihi maha pühkida ja igast pulli välja mõelda. Siinkohal näitaksingi oma viimaseid tupsukesi, mille üle päris uhke olen.


NB! Kui kardate, et ma paremaid visandeid ei oskagi vorpida, siis võite rahulikult sisse-välja hingata ja vererõhu normaalsele tasemele tagasi lasta. Ülesande püstitus nõudiski väga algelisi lahendusi.


Reklaam numero uno. Alkomeeter.


Ma siiralt ei hakkaks kedagi tüütama strateegia ja muu tilu-liluga, mida tuleb töid tehes arvesse võtta. Kõik on tegelt läbi mõeldud! Taustainfoks veel nii palju, et esmane reklaam oli maru ebaõnnestunult teostatud ja trükki lastud. Ma tegin parema. :)


pst. kellel veel jõuluvanale salm leidmata, võib kasutada allolevat!




Reklaam numero duo. Saku Go.


Ülesandeks oli reklaamida alkoholivaba õlut GO autojuhtidele. Idee seisneb selles, et pulti võiks panna meie teada-tuntud ja palavalt armastatud roolijoodikud. Kes pildilt aru ei saa, siis näiteks toodud visuaalil on kujutatud hullude naiste sõpra - Erich Kriegerit.


Kainelt rooli, sõbrad!


Lõpetuseks võiks öelda, et mina ja mu ideedepagas on veel avastamata aare. Seega endiselt - kui keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes vajaks sellist andekat inimest enda juurde tööle, siis





bottom of page